Nyilatkozat és egyéb szarság

Az oldalra belinkelt képeket pusztán a képzelet szülte. Az illetők arcának felhasználásával készültek (ún. fotómontázs), karikatúra céllal, s ilyen formán a valóságot nem fedik. Mivel az oldal nem tárol képeket, csak az interneten fellelhető tartalmakra linkekkel hivatkozik, ezért bármilyen problémával kapcsolatban, a valódi tartalmat tároló szerver tulajdonosával vegyék fel a kapcsolatot.

2010. július 7., szerda

Erdélyi Mónika

dumpArump.com

5 megjegyzés:

  1. ÚRISTEN, EZ KEGYETLENÜL JÓ! TUDOM, HOGY FAKE, DE ERRE AKKOR IS FELÁLL A FASZOM!!!

    VálaszTörlés
  2. huh ilyen képek jöhetnének még mounikárol :P

    VálaszTörlés
  3. ÁÁÁÁÁHHHHH, EZT ÉN IS SOKSZOR ELKÉPZELTEM, AMIKOR MÉG SZOPTATÓS VOLT!BERAKOM A FASZOM AZ EMLŐI KÖZÉ, JÓL MELLBE BASZOM, KEZD CSOROGNI A TEJE, MOZGATOM A FASZOM, CSUPA ANYATEJ LESZ, LESZOPATOM, NEM BÍROM SOKÁIG, BEVEREM A POFÁJÁBA, LENYELETEM VELE AZ ANYATEJJEL KEVERT GECIT!!!! EZ KIBASZOTT JÓ!!!! MÓNIKA ANYATEJE ÉS A SPERMÁM!!! HA ERRE GONDOLOK, FELÁLL A FASZOM, GYORSAN KI KELL VERNEM... ÁÁÁHHH MENNYI GECI JÖTT!!!

    VálaszTörlés
  4. Húúú addig basznám Mónikát,amig nem könyörögne hogy hagyjam abba.De nem hagynám.Amikor kidőlnék kézimunkát kapna de olyat hogy vísítana mint egy kismalac,aztán kezdeném újra és újra gyönyörű testét kínozni.Persze szexuálisan.Sosem jönnék le róla.

    VálaszTörlés
  5. Én is basznám! Először a pinájába raknám a faszomat, utána átmennék a seggébe csupa pinalé lenne a faszom, így dugnám a segglyukát órákig, fölmennék neki a szaráig, csupa szar lenne a farkam, és ezt szopatnám le vele, tisztára szopatnám a faszomat!!! Nekem is könyöröghetne, akkor is basznám!!! Tőlem vinnyoghatna a fájdalomtól, akkor is kúrnám!!! Kibaszott jó nő, szuper szexi kurva!!!

    VálaszTörlés